Mijn adviezen en werkwijze

Als je mij volgt op mijn social media kanalen en foto’s ziet van mijn maaltijden weet ik zeker dat jij je afvraagt wat voor adviezen ik geef en/of dit alleen maar adviezen zijn gebaseerd op plantaardige voeding omdat ik plantaardig eet. Hierom wil ik je graag meer vertellen over mijn adviezen en mijn werkwijze.

Zoals op mijn kanalen te zien is eet ik plantaardig/vegan. De overstap naar een plantaardig voedingspatroon heb ik gemaakt omdat ik merk dat ik van plantaardige producten zoals groente en fruit energie krijg. Ik zeg ook maar weinig dat ik vegan eet, want zo mag ik het eigenlijk niet noemen. Waarom niet? Omdat ik bijvoorbeeld soms honing neem.

Ik weet door mijn studie voeding en diëtetiek maar al te goed waarom dierlijke voedingsmiddelen worden aangeraden. Ik heb zelf ook erg genoten van deze producten, Daarom zou ik niet weten waarom ik het iemand zou afraden in de zoektocht naar zijn/haar vitale voedingspatroon.

Ook al heb ik steeds meer de gedachten uit de vegan films en documentaires in mijn hoofd, ik zal nadenken over het advies dat ik geef vanuit mijn doel om iemand het beste advies te geven. Dus wil iemand dierlijke producten eten? Dan zal ik dit niet ontmoedigen! We gaan immers op zoek naar jouw energiegevende voedingspatroon.

Hierbij vertel ik natuurlijk zonder problemen en met alle liefde hoe iemand (meer) plantaardig kan eten. Maar nogmaals, de keuze blijft bij jou!

Ik ga samen met jou opzoek naar jouw vitale (energiegevende) voedingspatroon.

Dit is mijn slogan en dit beschrijft niets minder dan mijn werkwijze. We gaan samen opzoek. Ik ben geen diëtiste die alleen mijn advies geeft, ik ga coöperatief te werk. Samen gaan we opzoek en bereiken we het resultaat waarnaar jij op zoek bent!

Het lijkt mij goed mijn werkwijze te vinden is op mijn site. Mocht je vragen hebben, plaats ze dan alsjeblieft onder deze blog, ik zal hierop antwoord geven en dan kunnen anderen de vraag en het antwoord terug lezen.

Dit artikel delen?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Delen op Pinterest

Geef een reactie