'Ik geloof in de kracht van een natuurlijk voedingspatroon en vind genieten belangrijk.'

Ik ben Jelske, een diëtist met hbo werk- en denkniveau. Ik weet en geloof dat voeding veel kan betekenen. Hoewel er altijd en voor iedereen uitdagingen zullen blijven, weet ik dat je zelf invloed kunt hebben op je gezondheid.

Ik heb MS en heb hierdoor veel persoonlijke ervaring. Ik sta positief in het leven, weet dat er uitdagende momenten zijn en dat ik mij aan moet passen aan mijn lichaam. Ik herken het ziek zijn zowel lichamelijk als psychologisch. Hetgeen dat mij gaande houdt is mijn wilskracht om er voor anderen te zijn.

Mijn voeding en leefstijl pas ik aan naar een patroon waar ik energie van krijg. Ik blijf zoeken naar actuele kennis en ervaringen. Mijn voeding en leefstijl aanpassen was voor mij een proces van bewustwording. 

Ik weet dat we niet op alles van invloed kunnen zijn. Ik herken veel uitdagingen van het leven, kijk graag samen naar wat mogelijk is en denk zonder oordelende blik mee. Naast voeding wil ik, als diëtist met de specialisatie vitaliteit, graag helpen om iemands leefstijl van positieve invloed te laten zijn.

IMG_2441-1