Een populair recept voor velen is zeker een poke bowl en dat begrijp ik maar al te goed.
Een poke bowl is te maken en vullen precies zoals jij wilt en welke producten jij lekker vindt, niks te gek!
Deze poke bowl is vegan en glutenvrij en bovenal heerlijk!
Vaak ben ik verbaasd dat de meest makkelijke maaltijden vaak de lekkerste zijn ;-).
De ingrediënten van deze poke bowl zijn voor +- 4 personen, maar natuurlijk is het aan te passen als je wilt.

Poke bowl met mango
Equipment
- 2 Kookpannen
- 1 Snijplank
Ingrediënten
- 1 stuk Mango
- 250 gram Rijst
- 200 gram Doperwten
- Cherrytomaten Hoeveelheid naar wens
- 300 gram Mix witte kool & wortel
- 1 eetlepel Tahin
- 1 eetlepel Limoensap
Instructies
- Snijd de mango en avocado in stukjes en de cherrytomaten door de helft
- Kook de rijst volgens de verpakking
- Kook de doperwten 5 á 6 minuten
- Maak de dressing door tahin met limoensap te mengen
- Stop de gekookte rijst in een bowl en beleg met mango, avocado, cherrytomaten en de koolsalade
- Verdeel de dressing over de bowl
Ik ben heel benieuwd hoe jouw poke bowl eruit ziet als je het recept gebruikt hebt, laat mij dat daarom weten als je wilt.
Hopelijk brengt het recept jou ook een heerlijke maaltijd vol met kleur op!
Als je het recept gebruikt, deel het dan alsjeblieft op de social media met #jelskemarit zodat ik jouw creatie terug kan vinden. Als je vragen hebt over bijv de ingrediënten, stel ze dan gerust want ik denk graag met je mee!