Praktijkinformatie

Werkwijze

  • We beginnen met een startconsult, die maximaal 60 minuten duurt. Hierin leer ik je kennen, kom ik achter je grootste reden van ons contact en neem ik je huidige voedingspatroon met je door.
  • Vervolgens gaan we verder met de vervolgconsulten waarbij de hoeveelheid verschilt per gekozen pakket.
  • Ons contact gebeurt online (via bijv WhatsApp, FaceTime, Skype of Zoom). Dit spreken we van tevoren af.
  • Onze geplande afspraak kan tot 2 uur van te voren worden gecanceld. Kan ik je niet bereiken, dan vervalt de geplande afspraak.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kan je bekijken en downloaden middels onderstaande knop.

Recensies

adult-adventure-climb-2577706 (1)

Tjeu

"We zijn via via met elkaar in contact gekomen daar ik opzoek was naar een voedingsadvies dat mijn energieniveau kan verhogen en eventueel nog meer positieve bijwerkingen kan hebben voor mijn primaire progressieve MS. Onze intake vond ik zeer positief en ik was onder de indruk hoe goed jij mij aanvoelde. Dit komt, denk ik, omdat je ervaringsdeskundige bent op het gebied van MS en je voorbeelden gaf hoe bepaalde voedingskeuzes jou helpen bij MS. Ons tweede gesprek, waarin je voedingsadvies gaf, was zeer motiverend voor mij. Hierdoor wilde ik snel met je voedingsadvies aan de slag gaan."

baby-beautiful-carefree-1261909 (1)

Sanne

"Super blij met alle tips en trucs die Jelske mij geeft! Ze is dat steuntje in de rug die het net wat makkelijker maakt om een gezond eet patroon aan te houden! Zowel voor mij en mijn MS, als voor onze kleine meid van 8 maand die we met zo min mogelijk (voeding)troep in aanmerking willen laten komen"