Voorstellen

Ik ben Jelske Marit Oosterhof. Ik ben in december 2018 afgestudeerd van de opleiding Voeding en Diëtetiek, hierom mag ik mijzelf diëtiste noemen.

Ik heb de minor voeding en vitaliteit gedaan, waardoor ik gespecialiseerd ben in het oppakken van een gezond voedingspatroon.

In het jaar 2012 ben ik begonnen met studeren omdat ik voeding ‘wel interessant vond’, nooit wetende dat dit mijn draagvlak zou worden.

In 2013 kreeg ik namelijk, na jaren onzekerheid, de diagnose Multiple Sclerose (MS).

Ik studeerde voeding en diëtetiek en wist hierom dat voeding bij veel ziektes positief in kan worden gezet. Langzamerhand kwam bij mij steeds vaker de gedachte; “wat kan ik met voeding en mijn MS doen?” Ik ben allereerst op internet gaan zoeken en las verhalen van mensen die mij ontzettend aanspraken. Dit resulteerde in dat ik een aantal keren een boek bestelde over een dieët geschreven voor MS.

Ik ben verder gegaan met het zoeken naar de MS-diëten en hierna ben ik meerdere diëten gaan proberen. Alsmaar was ik opzoek naar hét dieet voor mij, wat naast mijn studie makkelijk te doen was, hier kwam ik maar niet achter.

Toen heb ik meerdere diëten naast elkaar gelegd en kwam erachter dat er veel dingen gelijk waren. Ik heb dit in mijn voedingspatroon toegepast en merkte positieve resultaten.

Daarom kreeg ik steeds meer zin om afgestudeerd te zijn en mijn eigen onderneming te beginnen om mensen te helpen en ondersteunen bij het zoeken naar zijn/haar meest vitale (levenskrachtige) voedingspatroon. Wetende dat ik, door mijn MS, nooit de energie zal hebben zoals gezonde mensen dat wel hebben, maar ik geloofde erin dat er nog zo veel meer mogelijk was.

En nu mag ik zeggen dat mijn droom werkelijkheid is:

Ik ben een diëtiste die mensen ondersteunt in de zoektocht naar zijn/haar vitale voedingspatroon.

Laten we samen de zoektocht aangaan naar jouw vitale voedingspatroon waar je, wie weet, energie van krijgt en waarvan je (heel belangrijk) van kan genieten!

Ik help jou erg graag! Ik kijk (samen) met jou wat ik voor je kan betekenen.

Op mijn website vind je mijn contactgegevens, ik kijk ernaar uit van jou te horen!

Dit artikel delen?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Delen op Pinterest

Geef een reactie